Eko modul d.o.o. - Hidroizolacija, termoizolacija, solarna energija i solarni kolektori

Vjetroelektrane

O nama

Bavimo se izvođenjem hidroizolaterskih radova od 1991. godine.
Naše poduzeće je dobro poznato po kvaliteti izvedbe radova, o čemu govore i nazivi poduzeća s kojima surađujemo i održavamo dugogodišnju poslovnu suradnju kao što su: TEHNIKA d.d., STRABAG d.o.o., ALPINE BAU Zagreb d.o.o., PORR Hrvatska d.o.o., MEĐIMURJE GRADITELJSTVO d.o.o., ZAGORJE TEHNOBETON d.d., ING-GRAD d.o.o. i mnogi drugi.

Od objekata na kojima smo postavljali naše izolacije spomenut ćemo samo najvažnije, a to su: KING CROSS – Zagreb, KONZUM u raznim gradovima Hrvatske, AGROKOR – DISTRIBUTIVNI CENTAR – Zagreb, GETRO – Vrbani, BILLA – Opatija, LEDO – Zagreb, ALASTOR – Vinkovci i Osijek, ZAGREB TOWER – Zagreb, GRAND CENTAR – Zagreb, CENTAR PROJEKT – Zagreb, INTERSPAR – Sisak, KIKA – Zagreb, WEST GATE – Zagreb, KAUFLAND – Jankomir, Zagreb, PORSCHE AUTO – Rijeka, Solin i mnogi stambeni i ostali objekti (izvedeno preko 1.000.000 m2).

Radove koje obavljamo u građevinarstvu su izolaterski i krovopokrivački (ravni krovovi). Ugrađujemo sve poznate vrste hidro i termoizolaterskih materijala. Izvodimo HI u visoko i niskogradnji sa svim vrstama krovnih i temeljnih folija, HDPE membranama, bitumenskim trakama, betonitnim tepisima, te mazivim izolacijama. Nudimo i tehničko savjetovanje vezano za odabir materijala i detalje izvedbe bazirano na 18 godišnjem iskustvu izvođenja hidroizolaterskih radova.
Predstavljamo njemačku tvrtke Schedetal GmbH, te smo od 1997. godine njihovi distributeri i licencirani izvođači za hidroizolacijske folije na bazi TPO-a i ECB-a na hrvatskom tržištu. Također smo licencirani izvođači renomiranih tvrtki kao što su Sika, MAPEI, Buscher & Hoffman, Bauder, Dracomerx i Schomburg.

Zastupnici smo njemačke tvrtke MULTIBETON GmbH, proizvođača sistema podnog i zidnog grijanja i hlađenja, čiji smo specijalizirani i ovlašteni distributeri.

Vezano za obnovljive izvore energije nudimo isporuku i montažu fotonaponskih i solarnih kolektora renomiranih europskih proizvođača.

Sa željom za uspješnom suradnjom, stojimo Vam na raspolaganju za dostavu ponuda iz naše djelatnosti, kao i za svu tehničku i komercijalnu podršku.